Advertoriale

Advertoriale, o formă de promovare pentru compania Dvs., în mediul online. O reclamă este o formă de publicitate într-un ziar, revistă sau un website care implică furnizarea de informații despre un produs sub forma unui articol. De obicei, un brand plătește editorului pentru un astfel de articol.

Adaugă Advertoriale SEO


Informații autor

Vă rugăm să adăugați câteva informații despre Dvs.
O descriere scurtă despre Dvs., sau despre afacere.

Informații articol (advertorial)

Vă rugăm să adăugați un titlu relevant și un număr de minim 700 de cuvinte la conținut.
Minim 700 de cuvinte. Se acceptă două link-uri către pagini diferite din același website (nu adăugați URL-uri către două website-uri.)
Se poate adăuga conținut HTML, în căsuța de mai sus sau prezentați aici detaliile despre link-uri. De ex. - expresie cheie - URL - opțiuni link (rel="nofollow noopener", etc.).
Click or drag a file to this area to upload.
Asigurați-vă că imaginea are dimensiunea de minim 1200x600 PX.
Alegeți o categorie în care să fie publicat advertorialul.

Reclamele sunt cele care apar în mass-media, fie că sunt reviste, ziare sau website-uri. Reclamele sunt defapt conținut plătit. Acestea sunt utilizate de către departamentele de marketing pentru a educa consumatorii potențiali despre caracteristicile unui produs.

O reclamă poate fi folosită pentru a viza un anumit grup de persoane, alegând suportul potrivit pentru publicarea reclamei. De exemplu, un advertorial într-un ziar de afaceri ar implica educarea unui set de oameni care sunt mai interesați de economie, piețe sau produse financiare.

Este un mediu eficient pentru ca o companie să se conecteze cu consumatorii săi printr-o poveste, spre deosebire de o reclamă tipărită tradițională într-o revistă, ziar sau pe un website, sub formă de anunț sau banner.

Promovarea prin advertoriale este mult mai avantajoasă. Un advertorial pe un website va avea și 1-2 link-uri către un produs sau către o pagină stabilită de către beneficiar. Compania noastră deține peste 80 de website-uri, din diverse domenii de activitate unde se pot adăuga advertoriale.

Back to top button