AfaceriȘtiri

Cum să atrageți și să rețineți lucrătorii talentați?

Angajatorii cred adesea că știu care sunt avantajele celor mai buni și mai străluciți angajați. Multe organizații oferă reduceri la propriile produse sau servicii. Oferă chiar rambursări pentru formarea și dezvoltarea carierei.

Cu toate acestea, tendințele demonstrează că ceea ce doresc cu adevărat majoritatea angajaților este mai mult timp.

Timp sub mai multe zile de vacanță. Timp sub formă de ore mai flexibile. Timp sub forma chiar a unui an sabatic.

Deși nu fiecare angajator poate oferi acest tip de flexibilitate angajaților săi, există atât modalități prin care angajatorul cât și angajații pot profita de un sistem de alegere și mixare. Acest sistem poate ajuta la atragerea și reținerea talentelor.

Poate fi o tactică eficientă de a vă reconstrui reputația afacerii după un regres. Este recomandat ca atragerea lucrătorilor talentați să fie inclusă în planul de gestionare a riscurilor.

Un program flexibil

Oferirea de modalități de acomodare a preferințelor și nevoilor personale ale angajaților poate fi un beneficiu important.

Indiferent dacă le-ar plăcea să ajungă la serviciu mai târziu și să plece mai târziu pentru a evita traficul la orele de vârf sau trebuie să aibă un program până mai târziu pentru a ajunge la timp la grădiniță, opțiunea unui program flexibil este un avantaj. Pe angajatori nu-i costă nimic, dar poate fi foarte atractiv pentru angajați.

O altă opțiune de lucru, flexibilă, permite angajaților să lucreze acasă o zi sau întreaga săptămână, ceea ce poate fi, de asemenea, un avantaj râvnit.

Potrivit unui sondaj din 2019, 81% dintre angajați consideră că munca flexibilă ar face o slujbă mai atractivă pentru ei, în creștere față de 70% cu doar un an înainte.

Beneficiul devine din ce în ce mai popular. 58% dintre cei chestionați consideră că lucrul departe de birou ar îmbunătăți motivația.

Beneficii pentru sănătate

Angajatorii pot parcurge un drum lung pentru a contribui la construirea unor obiceiuri mai sănătoase la angajații lor. Stresul a făcut ca aproape jumătate dintre adulți să adopte obiceiuri alimentare nesănătoase. 29% își măresc consumul de alcool pentru a face față.

Pentru birourile care oferă gustări angajaților, înlocuirea cu morcovi, mere și a altor mâncăruri mai sănătoase poate ajuta la încurajarea obiceiurilor alimentare sănătoase. Când se comandă prânzurile, opțiunile vegetariene și vegane pot fi adăugate la meniu ca preferință.

Dacă o sală de gimnastică printre birouri nu este fezabilă din cauza bugetului și a spațiului, oferirea de abonamente reduse sau plătite complet pentru sală poate încuraja activitatea fizică. Același efect au și facilitățile de duș la birou pentru cei care merg cu bicicleta la serviciu.

Cursurile de yoga la prânz sau dimineața devreme sunt, de asemenea, beneficii care atrag potențiali angajați.

Asigurarea medicală de grup este un alt beneficiu pe care îl apreciază angajații. Când sunt acoperiți de un plan de asigurări de sănătate de grup, angajații pot primi o recomandare de la medicul lor de familie. În acest mod pot primi tratament la o unitate privată.

Oportunități educaționale

Oferirea de formare, în special în domeniul software-ului nou și a altor domenii tehnice, poate ajuta la satisfacția angajaților. Îi poate ajuta pe lucrători să avanseze în compania dvs., mai degrabă decât să caute un loc de muncă în altă parte.

Instruirea poate fi făcută intern, online sau prin atragerea de experți. De asemenea, puteți trimite angajați la seminarii și conferințe în mod regulat pentru a ține pasul cu tendințele din domeniul lor.

Coaching-ul și mentoratul individual, poate de către membri ai personalului superior, pot demonstra că organizația este angajată să ajute personalul să reușească. Că managementul își dorește ca ei să avanseze în carieră.

Instruirea internă poate ajuta, de asemenea, la protejarea angajaților de a comite greșeli costisitoare, cum ar fi un atac cibernetic, phishing-ul sau falsul în documente. Gestionarea securității documentelor este vitală pentru afacere.

Resurse de îngrijire a copiilor

Găsirea unei îngrijiri de încredere pentru copii este o provocare. Ea nu numai că împiedică părinții, ci poate reduce productivitatea lucrătorilor dacă un angajat trebuie să lipsească pentru a îngriji un copil. Alternativa este să-și reducă orele de muncă. Îngrijirea copiilor poate afecta, de asemenea, o mare parte din venitul disponibil.

Companiile mari pot oferi facilități de grădiniță și creșe. Companiile mai mici pot oferi subvenții sau bonusuri pentru îngrijirea copiilor.

Alte opțiuni includ oferirea de locuri rezervate la instituțiile de stat pentru ca personalul să le poată utiliza în caz de urgență. Furnizarea de informații despre opțiunile locale de îngrijire a copiilor poate fi, de asemenea, de ajutor.

Aceste beneficii și alte beneficii pot contribui mult la creșterea interesului față de compania dvs. de la potențialii angajați, asigurându-vă în același timp că personalul existent se simte apreciat.

Advertoriale

Articole și documentații din diverse domenii de activitate. Suntem specializați în servicii de optimizare SEO, promovare și servicii de link building. Compania noastră deține peste 90 de website-uri din diverse domenii de activitate.

Articole recomandate

Back to top button