AfaceriȘtiri

De ce e-learning-ul este viitorul instruirii angajaților?

Soluțiile tehnologice au revoluționat până și modul în care învățăm

Munca flexibilă și un pachet generos de beneficii ajută cu siguranță la moral și la reducerea epuizării. Însă, este crucial să oferiți angajaților dvs. sprijinul de care au nevoie.

Suportul acordat trebuie să le dezvolte abilitățile și să adauge valoare rolului lor specific. Ca atare, formarea angajaților este cheia creșterii fiecărei afaceri mici.

Alături de fericirea angajaților și cultura muncii, aceasta ar trebui să fie o prioritate de top pentru a spori abilitățile personalului dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de formare specifică pentru vânzări, marketing sau leadership, este ușor să apelați la formare tradițională de grup sau 1-2-1.

Dar, după cum știe oricine a căutat aceste servicii, ele pot ajunge să fie o soluție costisitoare și deseori incomodă.

Sunteți în căutarea unui mod mai eficient din punct de vedere al costurilor și al timpului? Doriți să le oferiți angajaților o modalitate de perfecționare? Atunci ar merita să vă gândiți la e-learning, numită și instruire digitală.

Creșterea e-learning-ului

Din ce motiv e-learning-ul depășește cu adevărat formarea în offline? Cel mai probabil e vorba de numărul mare de cursuri de specialitate disponibile.

În loc să obțineți o imagine de ansamblu vagă, așa cum se întâmplă într-un curs de o zi, veți avea ocazia să aprofundați diferitele aspecte ale domeniului dvs.

O puteți face prin cursuri adaptate la niveluri de experiență specifice.

Este, de asemenea, mult mai ușor să știți dacă un curs va fi potrivit nevoilor dvs. Învățarea online oferă prezentări clare și rezultate ale învățării.

Platformele de învățare electronică precum Udemy, Skillshare și Coursera sunt pline de conținut valoros. În plus, sunt comode și la îndemână pentru orice utilizator interesat.

Au devenit opțiuni populare pentru proprietarii de startup-uri. Aceștia sunt ocupați și caută o modalitate de a-și perfecționa angajații.

Costurile unei e-learning

Adesea, cursurile de învățare electronică reprezintă o fracțiune din prețul instruirii de grup oferit personal. Și este de înțeles situația aceasta.

Puteți obține semnificativ mai multe ore de lecții, plus materiale de curs în comparație cu formarea personală. În principal datorită accesibilității sale online și a acoperirii mai largi.

Cursurile de învățare electronică sunt, de obicei, mai ieftine datorită volumului de cursuri vândute. De cele mai multe ori (în funcție de loc și de cât sunteți dispus să cheltuiți), există puține compromisuri asupra calității.

Altceva de luat în considerare este disponibilitatea de asistență gratuită sau continuă oferită de liderul cursului. Chiar dacă este sub forma unui grup pe Facebook. Valoarea este neprețuită și adesea considerată un supliment pentru majoritatea formatorilor „în persoană”.

Păstrarea și angajamentul

Cea mai mare provocare cu antrenamentul față în față este păstrarea informațiilor dincolo de acele sesiuni de antrenament.

De obicei, sesiunile de formare personală sunt pline de informații. De multe ori nu există timp dedicat aplicației practice sau feedback-ului și criticii.

În cazul în care formarea tradițională este scurtă, cea digitală oferă noi posibilități. Dincolo de prelegerile și chestionarele video. Oferă lecții interactive, foi de lucru și asistență 24/7.

Aspectele complementare de suport devin un standard.

Libertatea de a accesa lecții, de a conversa cu alți cursanți și de a împărtăși idei este imperativă pentru implicare. Situația îi ajută pe cursanți să învețe mai bine și să lucreze într-un ritm mai rapid.

Flexibilitate

Este de la sine înțeles că mulți oameni au probleme cu învățarea într-o sală de clasă. Adesea, cei ce se pregătesc tradițional consideră că nu există timp suficient pentru a învăța în acele ore de curs.

Atunci când nu există constrângeri de timp cursanții pot intra într-o stare bună de învățare. Nu sunt obligați să fie pregătiți să învețe sau să se îngrijoreze de proiectele de la locul de muncă.

Ca angajator, cea mai mare frustrare este încercarea de a rezerva într-un timp care funcționează pentru afacere și pentru profesor.

Adesea, sesiunile de grup stabilesc orele, locațiile și datele de prezentare. Dacă pregătiți o echipă sau introduceți antrenamentul ca parte a programului, poate fi o bătaie de cap de care vă puteți lipsi.

Învățarea electronică oferă flexibilitate totală care se potrivește standardelor cursanților și angajatorilor.

Găsirea unui instructor de încredere

Spre deosebire de o mulțime de instructori offline, liderii cursurilor online trebuie să lucreze mai mult pentru a se poziționa ca experți.

Profilurile online, portofoliile, recenziile și ratele de finalizare a cursurilor sunt toate disponibile în mod deschis. Vă permit să luați o decizie mai informată în comparație cu a arunca o privire pe website-ul cuiva.

Prin cursurile oferite de platformele de învățare online, toată lumea are condiții de concurență echitabile. Feedback-ul onest despre cursuri este disponibil pentru toți.

Concluzie

Există numeroase avantaje pentru învățarea online – am atins doar câteva. E nevoie de timp pentru a privi în jur și a găsi un curs care să se potrivească nevoilor dvs.

Cu toate acestea, veți găsi mai multe opțiuni care puteți alege. Nu există pierderi de interactivitate. Cursurile online se concentrează mai mult pe implicare și păstrarea informațiilor în comparație cu formarea directă.

Vorbim despre costuri mai mici și flexibilitate sporită.

Acest lucru face ca învățarea online să fie alegerea ideală pentru startup-urile ocupate și pentru proprietarii de afaceri mici care doresc să își perfecționeze personalul.

Business

Articole și documentații din diverse domenii de activitate. Suntem specializați în servicii de optimizare SEO, promovare și servicii de link building. Compania noastră deține peste 90 de website-uri din diverse domenii de activitate.

Articole recomandate

Back to top button