Știri SEO

Rindle, un instrument complet pentru organizarea fluxului de muncă

Designerii și freelancerii de toate tipurile au adesea un lucru în comun: nevoia de instrumente pentru a eficientiza fluxurile de lucru. Rindle îți permite să rămâi organizat. Așadar, există întotdeauna un pic de entuziasm în jurul noilor instrumente care te pot ajuta să faci asta.

Rindle, care este în prezent în versiune beta privată, este unul dintre aceste instrumente. Ceea ce îl diferențiază, este că, este conceput pentru a funcționa cu multe dintre aplicațiile pe care le utilizați deja pentru a eficientiza sarcinile zilnice și a vă ține pe cale.

Stați cu noi pe parcursul acestui articol pentru a vedea împreună cum funcționează. Mai ales, cum vă poate îmbunătăți modul de organizare a sarcinilor zilnice.

Ce este Rindle?

Este o aplicație care vă permite să transmiteți informații din instrumentele pe care le utilizați deja pentru a genera automat sarcini și a le muta prin fluxul de lucru. Este un instrument bazat pe cloud care conectează sarcini în aplicațiile pe care le utilizați deja pentru a vă ajuta să creșteți eficiența.

Vă economisește timp și vă menține mai organizat. În loc să treceți din aplicație în aplicație sau între file toată ziua, totul se află într-un singur tablou de bord cu Rindle. Acest instrument centralizează toate sarcinile într-o singură aplicație.

Rindle este mai mult decât un simplu instrument de organizare. Este un instrument de organizare bine conceput. Devine astfel apreciat de profesioniștii creativi de toate tipurile.

Acesta dispune de o interfață elegantă în stilul de design material și poate fi utilizat fără nicio pregătire. Fie că sunteți designer, web designer, faceți dezvoltare web, scriitor, manager de produse, freelancer sau antreprenor, există un mod mai eficient pentru a gestiona proiectele cu acest instrument.

Ceea ce este deosebit de plăcut în ceea ce privește integrările Rindle este că, cu toate într-un singur loc, veți putea să vă concentrați pe sarcini.

Gândiți-vă doar la cât timp pierdeți pentru întoarcerea între file și aplicații – toate în timp ce vă distrageți de la sarcini mai importante. Tabloul de bord Rindle conține tot fluxul de lucru, astfel încât să puteți reduce o parte din dezordinea digitală și să lucrați mai repede.

Automatizarea fluxurilor de lucru

Automatizarea Rindle este ceea ce diferențiază cu adevărat această aplicație de alte instrumente de flux de lucru pe care le-ai fi putut încerca în trecut. Reguli puternice declanșează acțiuni în interiorul și în afara aplicației, astfel încât lucrurile să fie adăugate – și bifate – la lista de activități instantaneu.

Iată cum se întâmplă: creați o regulă, care constă în declanșatoare și acțiuni folosind un formular simplu care vă ajută să determinați ce doriți să se întâmple.

Acțiunile declanșatoare includ marcarea unui articol ca fiind completă sau mutarea acestuia într-o listă specifică. Acțiunile se referă la lucruri care se întâmplă în aplicațiile asociate, cum ar fi verificarea unui articol de pe o anumită listă din Wunderlist.

Automatizarea fluxurilor de lucru durează doar câteva minute pentru a fi configurată în Rindle. Va schimba modul în care lucrați și vă gândiți la unele dintre aplicațiile pe care le utilizați în fiecare zi. Sarcinile pot fi simplificate și veți mai avea câteva minute bune pe zi pentru a face altceva!

Rindle se integrează cu alte aplicații

Cel mai mare avantaj în utilizarea Rindle este că funcționează cu instrumentele pe care le utilizați deja. Trebuie doar să conectați fiecare aplicație la Rindle pentru a accesa informațiile de care aveți nevoie într-o singură locație. Acestea se numesc „Picături” (drops) din aplicație.

Cele mai importante instrumente cu care se integrează sunt:

  • Gmail
  • Trello
  • Slack
  • JIRA
  • Basecamp
  • GitHub
  • Teamwork
  • Todoist
  • Wunderlist

Caracteristici cheie

Deci, cum mai exact Rindle accelerează fluxul de lucru? Datorită sarcinilor automate și a multor integrări de aplicații, puteți trage tot ceea ce utilizați în mod regulat într-o singură locație.

În cadrul aplicației Rindle, puteți grupa proiecte, clienți, sarcini sau subiecte în moduri diferite. De asemenea, designul este intuitiv.

Rindle profită la maxim de cărți pe care le puteți amesteca și organiza. Gândiți-vă la fiecare sarcină sau element individual ca la un card. De asemenea, puteți adăuga cărți de la zero sau le puteți muta între diferite planșe și liste.

Tabloul de bord Rindle este complet personalizabil, astfel încât să-l poți face să funcționeze pentru tine. Chiar și utilizatorii din aceeași companie sau echipă pot avea tablouri de bord diferite.

Cu Rindle, puteți crea propriile plăci și coloane, fiecare cu un flux de lucru unic pe care îl creați. Vă permite să setați propriul flux de lucru, indiferent cu cine sau cu ce platforme lucrați.

Concluzie

Rindle este una dintre acele aplicații care pot schimba cu adevărat modul de lucru. Este nevoie de câteva minute pe front-end pentru a configura totul astfel încât să se potrivească cel mai bine fluxului de lucru.

După ce ați terminat, nu vă rămâne decât să culegeți roadele.

Dacă doriți să vedeți tot ce aveți în fluxul de lucru și simțiți că vă confruntați întotdeauna cu prea multe file sau aplicații deschise, ar trebui să încercați Rindle.

Este ușor de utilizat și integrarea multiplă a aplicației funcționează bine. Vă puteți onora sarcinile în timp util, concentrându-vă pe alte aspecte ale muncii în echipă și din organizație.

Cum CAPTCHA este o supărare pentru web design, așa munca organizată prost poate fi o supărare pentru rezultatele echipei. O agenție SEO, poate avea diferite dimensiuni. Oferta de servicii SEO pe care o oferă poate fi extrem de cuprinzătoare.

Indiferent de dimensiunile și serviciile oferite, organizarea modului de lucru devine o necesitate.

Advertoriale

Articole și documentații din diverse domenii de activitate. Suntem specializați în servicii de optimizare SEO, promovare și servicii de link building. Compania noastră deține peste 90 de website-uri din diverse domenii de activitate.

Articole recomandate

Back to top button